Sâmbătă, 27.06.2015, ora 17.00,  în cadrul lucrărilor EURAO (http://www.eurao.org/ro), desfăşurate şi cu ocazia expoziţiei internaţionale de la Friedrichshafen, a avut loc Adunarea  Generală a reprezentanţilor membrilor organizaţiei europene a radioamatorilor.

Unul dintre punctele pe ordinea de zi a fost alegerea Vicepreşedintelui EURAO.
A.R.R. a propus conducerii EURAO pe YO9RIJ Petrică pentru această demnitate, această propunere fiind supusă votului general.

YO9RIJ a primit majoritatea voturilor exprimate, fiind validat ca Vicepreşedinte al EURAO.

Urmare a câştigării acestei demnităţi în plan european, YO9RIJ şi-a dat demisia din funcţia de Vicepreşedinte al A.R.R, râmânând purtător de cuvânt al Asociaţiei.

Valorile Asociaţiei Radioclubul României rămân neschimbate, agenda de lucru devenind astfel mai încărcată, fondatorii Asociaţiei continuă îndeplinirea scopurilor avute în vedere la constituirea A.R.R, în concordanţă cu principiile radioamatorismului, printre care şi continua modernizare şi evoluţie.

Aducem la cunoştinţă că, spre mândria A.R.R, şi în recunoaşterea de către EURAO pe plan internaţional a valorilor, YO2MSB Sorin este, începând cu aceeaşi dată, Reprezentantul României în EURAO, această chestiune fiind supusă, de asemenea, votului general.

Discuţiile care au avut loc în cadrul lucrărilor EURAO desfăşurate în perioada 26-28.06.2015 cu privire la modernizarea unor domenii ale radioamatorismului din Europa, dar şi din ţara noastră, vor face obiectul unui material, mai amplu, pe care îl vom aduce şi la cunoştinţa celor ce, urmare a prezentului comunicat, vor deveni, în sfârşit, cunoscători ai evenimentelor ce au avut loc în perioada menţionată la Friedrichshafen, Germania.

YO3GA Daniel
Preşedinte A.R.R.

Categories: Buletin ARR

YO8RXP Unixway 1'st Road Bacau jud.Bacau

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *